Veel gestelde vragen

Wij helpen graag

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten, maar het is zeker mogelijk om bij ons te komen eten wanneer men bijvoorbeeld een noten- gluten- en/of lactose-allergie heeft. Indien mogelijk is het handig om te reserveren en de allergie vooraf aan het bezoek door te geven. Onze kok doet dan zijn/haar uiterste best om rekening te houden met de allergie. Vraag onze bediening naar de mogelijkheden.

Het is zeker mogelijk om bij ons te komen eten wanneer je dieetwensen hebt. Indien mogelijk is het handig om te reserveren en dit vooraf aan het bezoek door te geven. Onze kok doet dan zijn/haar uiterste best om rekening te houden met je wensen. Vraag onze bediening naar de mogelijkheden.

Het is zeker mogelijk om bij ons te komen eten wanneer je vegetariër of veganist bent. Indien mogelijk is het handig om te reserveren en dit vooraf aan het bezoek door te geven. Onze kok doet dan zijn/haar uiterste best om rekening te houden met je wensen. Vraag onze bediening naar de mogelijkheden.

Wij werken zoveel als mogelijk met dagverse en lokale producten. Op die manier is het voor onze kok een feest om in de keuken te staan en dat zie je terug in de gerechten.

Wij hebben geen high tea op onze kaart staan, maar wil je met een groep mensen komen dan is maatwerk wellicht mogelijk. Vraag onze bediening naar de mogelijkheden.

Wij staan open voor ideeën en suggesties! Op die manier kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Ontbreekt er bijvoorbeeld iets op onze kaart of heeft u andere op- en aanmerkingen. Aarzel dan niet en vertel ons uw mening. Mail uw suggesties/ideeën/op- en aanmerkingen naar info@culicafedeontmoeting.nl.

Op maandag zijn we gesloten. Dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend van 11.00 tot 20.00 en op verzoek kunnen we open van 08.00-22.30 uur.

Jazeker kan dat! Graag wel even van te voren doorgeven/reserveren, zodat we de groep (dicht) bij elkaar kunnen zetten.

Wij organiseren zelf ook eten voor groepen, bijvoorbeeld wekelijks De CuliCafé Eetclub, Het CuliCafé DinsdagDiner en maandelijks verzorgen wij een Mantelzorglunch.

Wij staan open voor ideeën en suggesties! Op die manier kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Ontbreekt er bijvoorbeeld iets op onze kaart of heeft u andere op- en aanmerkingen. Aarzel dan niet en vertel ons uw mening.
Mail uw suggesties/ideeën/op- en aanmerkingen naar info@culicafedeontmoeting.nl.

  • Cadeaubonnen zijn tot een jaar na aankoopdatum geldig.
  • Cadeaubonnen zijn uitsluitend te besteden bij de op de bon genoemde locatie.
  • Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor (contant) geld.
  • Cadeaubonnen kunnen in delen besteed worden: indien de cadeaubon ingeleverd wordt op een totaal bedrag dat lager is dan de waarde van de cadeaubon, wordt de restant waarde van de cadeaubon door ons op de cadeaubon geschreven.

Interesse in een leuke betaalde baan, vrijwilligerswerk of stageplek?
Kijk bij Werken bij of er een vacature open staat.

Wij staan open voor ideeën en suggesties! Op die manier kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Ontbreekt er bijvoorbeeld iets op onze kaart of heeft u andere op- en aanmerkingen. Aarzel dan niet en vertel ons uw mening.
Mail uw suggesties/ideeën/op- en aanmerkingen naar info@culicafedeontmoeting.nl.

Jazeker! Wij verzorgen met veel liefde en plezier een verjaardag, jubileum, afscheid, personeelsfeest, kraamfeest, een zakelijke bijeenkomst en/of een presentatie.
Bij ons is bijna alles mogelijk.

Van een gezellig hapje en drankje tot een volledig verzorgd (aangekleed) feest met een diner.

Onze reguliere openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 20.00 uur, maar op verzoek kunnen (en mogen) we tot 22.30 uur open blijven.
Meer informatie? Vragen? Kom langs, bel naar 0299-746023 of stuur een mail naar info@culicafedeontmoeting.nl.

We kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten!

Mail uw suggesties / ideeën

Dat helpt ons verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.