Partners

1 + 1 = 3

“Alleen bereiken we veel, samen bereiken we meer.”

CuliCafé De Ontmoeting biedt een leuke plek in een botanische, moderne sfeer waar alle zintuigen geprikkeld worden. Het gebruik van natuurlijke materialen creëert warmte en gezelligheid. CuliCafé biedt De Ontmoeting biedt een flexibele plek, die naar behoefte kan worden aangepast aan de bezoekers. Binnen staat er een grote biljarttafel die in een handomdraai wordt omgetoverd tot een grote stamtafel.

De ruimte kan worden afgehuurd voor kleine groepen of bijeenkomsten. Vanzelfsprekend is er een rolstoeltoegankelijk toilet en is er een mogelijkheid om ambachtelijk gemaakte producten te kopen.

Het CuliCafé is een ontmoetingsruimte met een buurtgerichte functie en een gevarieerd aanbod aan activiteiten, zodat er altijd wat te doen en te beleven is. Enkele activiteiten organisersen wij zelf (en zijn niet gesubsidieerd) en enkele activiteiten bieden wij aan in samenwerking met een aantal partners.

Partners

Activiteiten

“CuliCafé De Ontmoeting werkt onder andere samen met De Zorgcirkel en Sportclub Only Friends.”

Wij organiseren diverse activiteiten met diverse partners, zoals CBW, WWP, SMD, Team Sportservice Volendam, De Zorgcirkel en Sportclub Only Friends. Voorbeelden hiervan zijn De CuliCafé Eetclub, De MantelZorgLunch, Het CuliCafé OntmoetingOmmetje, lunch arrangementen voor de Zorgcirkel, maar ook om 17.00 bij CuliCafé De Ontmoeting aan tafel om vervolgens met zijn allen naar Sportclub Only Friends te worden gebracht voor een partijtje “Walking Football”.

Partners

Die ons helpen

“CuliCafé De Ontmoeting wordt onder andere geholpen door Abovo Media, BuijtenGewoon Binnenhuisdesign en EMDesign.”

Veel bedrijven steunen de missie van CuliCafé De Ontmoeting en dragen een (maatschappelijk) steentje bij. Wij zijn daar erg dankbaar voor en vermelden hieronder dan ook met veel plezier hun naam en/of logo.