Werken bij

CuliCafé De Ontmoeting

CuliCafé De Ontmoeting wil arbeidsparticipatie bevorderen en zoveel mogelijk mensen ondersteunen duurzaam (cognitief en sociaal) zelfstandig te worden. Door mensen zelfredzaam te maken, worden zij onafhankelijk en krijgen hiermee de vrijheid om hun eigen keuzes te maken.

Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (uit Edam- Volendam) op een toonaangevende manier, de mogelijkheid om in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving opgeleid te worden, werkervaring op te doen, werkfit te worden, een waardevol dagritme te creëren, het horecavak te leren en de kwaliteit van hun leven te verhogen.

Dat is de kracht van werken bij het CuliCafé!

Startbaan CuliCafé

Kom in actie!

Wil je (weer) aan het werk en in beweging komen?
Wil je kans maken op een loopbaan met mogelijkheden?
Wil je werken in de horeca en jouw loopbaan hier op- of doorstarten?
Ben je toe aan een nieuwe start?

Zoek niet verder! Kom in actie!

Meld je aan via jouw consulent of jobcoach van de gemeente Edam-Volendam.

De gemeente Edam-Volendam en stichting CuliCafé De Ontmoeting zorgen voor een (nieuwe) start van jouw loopbaan!

In het CuliCafé ga je werkervaring opdoen en leer je hoe het is om in de horeca te werken. Je gaat (weer) een gezond dag -en werkritme opbouwen en je kan opgeleid worden tot assistent horecamedewerker. Je krijgt een training aangeboden, waarin je meer leert over wie je bent, waar je talenten liggen, wat je in je toekomst graag zou willen, of dit haalbaar is en hoe je dit kan bereiken.
Je wordt begeleid om op de arbeidsmarkt een nieuwe start te maken. In de horeca of in een ander beroep. Dat is de kracht van een Startbaan bij het CuliCafé!

De CuliCafé Academy

met een officieel diploma

Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een officieel CuliCafé diploma, welke aantoont dat ze de cursus vol positieve energie voltooid hebben.

Bij CuliCafé De Ontmoeting werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden begeleid door een vast aanspreekpunt en volgen bij de interne CuliCafé Academy verschillende trainingen, zoals een barista training of een hygiëne training.

Vacatures

Een leuke betaalde baan

Interesse in een leuke betaalde baan, vrijwilligerswerk of stageplek?

Kijk hieronder of er een vacature open staat.

Geen geschikte vacature kunnen vinden?
Stuur ons dan een bericht met motivatie en curriculum vitae.